Το kyritsiscoins.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου του φυσικού καταστήματος Κυρίτσης Κωνσταντίνος που εδρεύει στη διεύθυνση Μητροπόλεως 59, 105 55 Αθήνα. Η ιστοσελίδα του καταστήματος έχει ως στόχο την πληροφόρηση των καταναλωτών για τα προϊόντα της, δίνοντας σε αυτούς τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά. Επισκεπτόμενοι το Δικτυακό Τόπο kyritsiscoins.com, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και κανόνες

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα kyritsiscoins.com συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς:

  • Δικαίωμα αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως αν είναι εγγεγραμμένα μέλη ή όχι.
  • Η αυθεντικότητα και η κατάσταση των προϊόντων που πωλούνται είναι σχολαστικά ελεγμένα και πιστοποιημένα από την εταιρεία μας, αλλά και από τις μεγαλύτερες εταιρείες πιστοποιήσεων στο είδος τους (PCGS, NGC, PMG).
  • Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα του, να προσθέτει, τροποποιεί και αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν χωρίς προειδοποίηση. Διατηρεί ακόμα το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή. Η από μέρους σας πρόσβαση στην ιστοσελίδα του καταστήματος επιβεβαιώνει ότι έχετε κατανοήσει τους όρους του παρόντος και συμφωνείται απόλυτα με αυτούς.
  • Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος Κυρίτσης Κωνσταντίνος. Ο διακριτικός τίτλος, το εμπορικό σήμα και το όνομα του χώρου, στον οποίο είναι αναρτημένος ο διαδικτυακός τόπος αποτελούν περιουσιακό αγαθό του καταστήματος. Κάθε πληροφορία, κείμενο, γραφικό, σχέδιο, λογισμικό και πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου.
  • Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις το κατάστημά μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την εξέλιξη της παραγγελίας το συντομότερο δυνατόν.
  • Το kyritsiscoins.com μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενό τους.